eet-aap

LEKKER EN
ONGEDWONGEN
BIJ DE AAP ETEN

ALL DAY

 

SOEPEN
TOMATENSOEP met crème fraiche en oerbrood (v)
COURGETTESOEP met oerbrood (v)

 

GEGRILDE PANINI
HAM&KAAS
BRIE met appel en honing  (v)
TUNA MELT tonijnsalade met gesmolten kaas

 

HAMBURGERS
FALAFEL VEGA BURGER (v) van kikkererwten op pitabrood met sla,tzatzikisaus,tomaat en ui
CHICKEN BURGER krokant gegrilde kip met sla,tomaat mango chutney en rode ui BACON&CHEESE BURGER van 100% rundvlees met bacon, cheddar,sla,tomaat,
ui en een frisse relish
SPICY BURGER van 100% rundvlees met bacon, cheddar,jalapeños,sla,tomaat,
ui en pittige saus
ITALIAN BURGER van 100% rundvlees met pancetta, Parmezaanse kaas,sla,pesto, zongedroogde tomaat

 

ALLE BURGERS WORDEN GESERVEERD MET FRIETEN EN COLESLAW

 

SALADES
VEGETARISCHE SALADE (V) zoete aardappel, kikkererwten,spinazie,feta, zongedroogde tomaat en honingmosterd dressing
GEGRILDE KIP SALADE met Parmezaanse kaas,paprika, sla,croutons en zongedroogde tomatentapenade

ALLE SALADES WORDEN GESERVEERD MET OERBROOD

 

(v) is geschikt voor vegetariërs.

 

SPECIALS VAN DE BRABANTSE AAP
kijk op de krijtborden of vraag het ons

ONZE EETKAART VOOR LUNCH EN DINER

 

LUNCH tot 17.00 uur

 

SANDWICHES (OERBROOD)
GEZOND boerenkaas, ham, ui, tomaat en ei
HUMMUS met paprika, tomaat, ui en alfalfa (v)
GEROOKTE KIP met bacon, ei, guacamole
TONIJNSALADE huisgemaakt met kappertjes,ui, olijven,augurk en tomaat
CARPACCIO met Parmezaanse kaas, rucola, pijnboompitten, pesto

KLASSIEKERS

ROEREI
 met tmaat, ui, avocado (v)
ROEREI
 met bacon, pepermayonaise en toast
CHEESY HOT DOG met cheddar, salsa, jalapenos, mais en kidneybonen
BROODJE AAP hete pittige kip met knoflooksaus op een pitabroodje
KROKETTEN VAN OMA BOB met brood en mosterdmayonaise
FISH AND CHIPS gebakken kabeljauw met frieten en remouladesaus

 

DINER vanaf 17.00 uur

 

VOORGERECHTEN
GARLIC BREAD
HUISGEBAKKEN BIERBROOD met Blonde Barbier boter
TOMATENSOEP (v) met crème fraîche
BRUSCHETTA met tomaat en basilicum
CARPACCIO met Parmezaanse kaas, rucola, pijnboompitten en pesto
GEGRILDE NACHO’S met gesmolten kaas,salami, guacamole en zure room

 

HOOFDGERECHTEN
PASTA VAN DE WEEK
HUISGEMARINEERDE SPARE RIBS met knoflook- en spicy saus
AMSTERDAMSE KIPSPIES met pindasaus en smul uitjes
BEZOPEN ZALM op de huid gebakken met een biersaus van Witte Antonia
FISH AND CHIPS gebakken kabeljauw met frieten en remouladesaus
BLACK ANGUS BIEFSTUK met jus en brood of met friet, salade en dressing

 

NAGERECHTEN
CHEESECAKE met rode vruchtensaus
RED VELVET fijne cake met rode chocolade
DAME BLANCHE vanille ijs met chocoladesaus en slagroom
CHOCOLADE BROWNIE met walnoot ijs
SCROPPINO limoncello, citroensorbet ijs en Witte Antonia
KAASPLANKJE drie verschillende kazen met toast