eet-aap

LEKKER EN
ONGEDWONGEN
BIJ DE AAP ETEN

ALL DAY

 

SOEPEN
TOMATENSOEP met crème fraiche en oerbrood (v)
MOSTERDSOEP met oerbrood (v)

 

GEGRILDE PANINI
HAM&KAAS
BRIE met appel en honing  (v)
TUNA MELT tonijnsalade met gesmolten kaas

 

HAMBURGERS
FALAFEL VEGA BURGER (v) van kikkererwten op pitabrood met sla,tzatzikisaus,tomaat en ui
CHICKEN BURGER krokante kipburger met sla,tomaat,mango chutney en rode ui BACON&CHEESE BURGER van 100% rundvlees met bacon, cheddar,sla,tomaat,
ui en een frisse relish
SPICY BURGER van 100% rundvlees met bacon, cheddar,jalapeños,sla,tomaat,
ui en pittige saus
ITALIAN BURGER van 100% rundvlees met pancetta,Parmezaanse kaas,sla,pesto, zongedroogde tomaat

 

ALLE BURGERS WORDEN GESERVEERD MET FRIETEN EN COLESLAW

 

SALADES
VEGETARISCHE SALADE (V) flespompoen,paddenstoelen,geitenkaas, walnoten en een balsamico dressing
GEGRILDE KIP SALADE met Parmezaanse kaas,paprika, sla,croutons en kruidenboter

ALLE SALADES WORDEN GESERVEERD MET OERBROOD

 

(v) is geschikt voor vegetariërs.

 

SPECIALS VAN DE BRABANTSE AAP
kijk op de krijtborden of vraag het ons

ONZE EETKAART VOOR LUNCH EN DINER

 

LUNCH tot 17.00 uur

 

SANDWICHES (OERBROOD)
GEZOND boerenkaas, ham, ui, tomaat en ei
HUMMUS met paprika, tomaat, ui en alfalfa (v)
GEROOKTE KIP met bacon, ei, guacamole
TONIJNSALADE huisgemaakt met kappertjes, ui, olijven, augurk en tomaat
CARPACCIO met Parmezaanse kaas, rucola, pijnboompitten, pesto

KLASSIEKERS

ROEREI
 met toast,champignons en tomaat (v)
ROEREI
 met toast,bacon en pepermayonaise
CHEESY HOT DOG met cheddar, salsa, jalapenos, mais en kidneybonen
BROODJE AAP hete pittige kip met knoflooksaus op een pitabroodje
KROKETTEN VAN OMA BOB met brood en mosterdmayonaise
FISH AND CHIPS krokante kabeljauw met frieten en remouladesaus

 

DINER vanaf 17.00 uur

 

VOORGERECHTEN
GARLIC BREAD
HUISGEBAKKEN BIERBROOD met Blonde Barbier boter
TOMATENSOEP (v) met crème fraîche
BRUSCHETTA met tomaat en basilicum
CARPACCIO met Parmezaanse kaas, rucola, pijnboompitten en pesto
GEGRILDE NACHO’S met gesmolten kaas,salami, guacamole en zure room

 

HOOFDGERECHTEN
PASTA VAN DE WEEK
HUISGEMARINEERDE SPARE RIBS met knoflook- en spicy saus
AMSTERDAMSE KIPSPIES met pindasaus en smul uitjes
BEZOPEN ZALM op de huid gebakken met een biersaus van Witte Antonia
FISH AND CHIPS krokante kabeljauw met frieten en remouladesaus
IRISH STEW lamsvlees gestoofd in donkerbier, geserveerd met brood
BLACK ANGUS BIEFSTUK met jus en brood of met friet, salade en dressing

 

NAGERECHTEN
CARROT CAKE
CHEESECAKE met rode vruchtensaus
DAME BLANCHE vanille ijs met chocoladesaus en slagroom
CHOCOLADE BROWNIE met walnoot ijs
KAASPLANKJE drie verschillende kazen met toast