LEKKER EN
ONGEDWONGEN
BIJ DE AAP ETEN

ALL DAY

 

SOEPEN
TOMATENSOEP met crème fraiche (v)
COURGETTESOEP  (v)

ZUURDESEM TOSTI
OUDE KAAS (v)
GEITENKAAS met pecannoten en honing (v)
OSSENWORST & OUDE KAAS
TONIJNSALADE met cheddar

 

HAMBURGERS
FALAFEL VEGA BURGER (v) van kikkererwten op pitabrood met sla, tzatzikisaus, tomaat en ui
COURGETTE&KAAS BURGER (v) van courgette, mozzarella, sla, tomaat en citroen/munt mayonaise
CHICKEN BURGER krokante kipburger met sla, tomaat, mango chutney en rode ui
BACON&CHEESE BURGER van 100% rundvlees met bacon, cheddar, sla, tomaat,
ui en een frisse relish

 

ALLE BURGERS WORDEN GESERVEERD MET FRIETEN EN COLESLAW

 

SALADES
COUSCOUS SALADE (v) met geitenkaas, gegrilde groenten en spinazie
GEGRILDE KIP SALADE met Parmezaanse kaas, paprika, sla, croutons en kruidenboter

ALLE SALADES WORDEN GESERVEERD MET OERBROOD

 

(v) is geschikt voor vegetariërs.

 

SPECIALS VAN DE BRABANTSE AAP
kijk op de krijtborden of vraag het ons

ONZE EETKAART VOOR LUNCH EN DINER

 

LUNCH tot 17.00 uur

 

SANDWICHES (OERBROOD)
HUMMUS met paprika, tomaat, ui en alfalfa (v)
GEITENKAAS met rucola, bieslook, rode ui en frambozen-honingdressing (v)
GEROOKTE KIP met bacon, ei, guacamole
TONIJNSALADE met cornichons, ui
CARPACCIO met Parmezaanse kaas, rucola, pijnboompitten, pesto

KLASSIEKERS

ROEREI
 met toast, champignons en tomaat (v)
ROEREI
 met toast, bacon en pepermayonaise
BROODJE AAP hete pittige kip met knoflooksaus op een pitabroodje
RUNDVLEES KROKETTEN met brood en mosterdmayonaise

 

DINER vanaf 17.00 uur – keuken open tot 22.30 uur – vr/za tot 23.00 uur

 

VOORGERECHTEN
BREEKBROOD met kruidenboter en knoflookdip
HUISGEBAKKEN BIERBROOD met Blonde Barbier boter
TOMATENSOEP (v) met crème fraîche
COURGETTESOEP (v)
CARPACCIO met Parmezaanse kaas, rucola, pijnboompitten en pesto
GEGRILDE NACHO’S met gesmolten kaas,ui, tomaat, paprika (v)
GEGRILDE NACHO’S met gesmolten kaas, ui, chorizo
GEGRILDE NACHO’S met gesmolten kaas, ui, jalapenos en hete kip

 

HOOFDGERECHTEN
HUISGEMARINEERDE SPARE RIBS met knoflook- en spicy saus
AMSTERDAMSE KIPSPIES met pindasaus en smul uitjes
FISH&CHIPS gebakken kabeljauw in bierbeslag met frieten en ravigottesaus
YELLOW THAI CURRY met gepofte pompoen, gemarineerde tofu, groente en rijst
RUNDER BAVETTE met portjus en seizoengroente

 

NAGERECHTEN
YOGHURTIJS  met rood fruit
CHOCOLADEMOUSSE met vanille ijs
KAASPLANKJE drie verschillende kazen met toast