LEKKER EN
ONGEDWONGEN
BIJ DE AAP ETEN

ALL DAY

 

SOEPEN
TOMATENSOEP met crème fraiche en oerbrood (v)
ZOETE AARDAPPELSOEP met crème fraiche en oerbrood (v)
ERWTENSOEP met roggebrood en spek

 

ZUURDESEM TOSTI
GEITENKAAS met pecannoten en honing (v)
OSSENWORST & OUDE KAAS
GEROOKTE ZALM met cream cheese en avocado

 

HAMBURGERS
FALAFEL VEGA BURGER (v) van kikkererwten op pitabrood met sla,tzatzikisaus,tomaat en ui
SEAWEED BURGER (v) van tofu en zeewier met sla, tomaat, ui en een licht pittige saus
CHICKEN BURGER krokante kipburger met sla,tomaat,mango chutney en rode ui
BACON&CHEESE BURGER van 100% rundvlees met bacon, cheddar,sla,tomaat,
ui en een frisse relish

 

ALLE BURGERS WORDEN GESERVEERD MET FRIETEN EN COLESLAW

 

SALADES
HERFSTSALADE (V) met bospaddenstoelen, kastanjes en een balsamico dressing
MAKREELSALADE huisgemaakt met cornichons, ui, bietenspruit en mayonaise
GEGRILDE KIP SALADE met Parmezaanse kaas,paprika, sla,croutons en kruidenboter

ALLE SALADES WORDEN GESERVEERD MET OERBROOD

 

(v) is geschikt voor vegetariërs.

 

SPECIALS VAN DE BRABANTSE AAP
kijk op de krijtborden of vraag het ons

ONZE EETKAART VOOR LUNCH EN DINER

 

LUNCH tot 17.00 uur

 

SANDWICHES (OERBROOD)
HUMMUS met paprika, tomaat, ui en alfalfa (v)
GEITENKAAS met rucola, bieslook, rode ui en frambozen-honingdressing (v)
GEROOKTE KIP met bacon, ei, guacamole
GEROOKTE MAKREEL met cornichons, ui, bietenspruit en mayonaise
CARPACCIO met Parmezaanse kaas, rucola, pijnboompitten, pesto

KLASSIEKERS

ROEREI
 met toast,champignons en tomaat (v)
ROEREI
 met toast,bacon en pepermayonaise
BROODJE GROENTENTUIN pittig gekruide groente op een pitabroodje met knoflooksaus (v)
CHEESY HOT DOG met cheddar, salsa, jalapenos, mais en kidneybonen
BROODJE AAP hete pittige kip met knoflooksaus op een pitabroodje
KROKETTEN VAN OMA BOB met brood en mosterdmayonaise

 

DINER vanaf 17.00 uur – keuken open tot 22.30 uur – vr/za tot 23.00 uur

 

VOORGERECHTEN
OERBROOD met kruidenboter en knoflookdip
HUISGEBAKKEN BIERBROOD met Blonde Barbier boter
TOMATENSOEP (v) met crème fraîche
BRUSCHETTA met tomaat en basilicum
CARPACCIO met Parmezaanse kaas, rucola, pijnboompitten en pesto
GEGRILDE NACHO’S met gesmolten kaas,ui, tomaat, paprika (v)
GEGRILDE NACHO’S met gesmolten kaas, ui, chorizo
GEGRILDE NACHO’S met gesmolten kaas, ui, jalapenos en hete kip

 

HOOFDGERECHTEN
POKE BOWL rijst, avocado, wortel, sojabonen met gegrilde kip of gerookte zalm
HUISGEMARINEERDE SPARE RIBS met knoflook- en spicy saus
AMSTERDAMSE KIPSPIES met pindasaus en smul uitjes
BEZOPEN ZALM op de huid gebakken met een biersaus van Witte Antonia
SNOEKBAARSFILET met venkel, peer en een Blonde Barbier lenteui saus
HOLLANDSE HACHEE met Roseval aardappeltjes uit de oven en rode kool chips
BLACK ANGUS BIEFSTUK met jus en brood of met port-rozemarijnjus en groente

 

NAGERECHTEN
CARROT CAKE
CHEESECAKE met rode vruchtensaus
DAME BLANCHE vanille ijs met chocoladesaus en slagroom
CHOCOLADE BROWNIE met walnoot ijs
KAASPLANKJE drie verschillende kazen met toast